Gå til innhold Gå til søk

Ny utstilling av Mary Blikken Gravdahl

"Natur, med innslag av folk og fugl" har Gravdahl kalt den nye utstillingen, og det er naturen som inspirerer Gravdal. Utstillingen kan du se her i Ringerike bibliotek fram til 16. desember. Velkommen!

Mary Blikken Gravdahl er tilbake i Ringerike bibliotek med ny utstilling. Sist hun var her med bildene sine var i oktober 2014. Den gang het utstillingen "Himmel over røttene". Utstillingen i år har hun kalt "Natur, med innslag av folk og fugl", og dette er også en salgsutstilling. Begge utstillingene tar utgangspunkt i det som inspirerer Gravdahl mest, nemlig naturen og alt det skapte. Bildene fra denne utstillingen er til salgs. Gravdahl kan kontaktes på epost: tgravdah@online.no eller på mobil 90789995.

MaurGravdahl har alltid vært opptatt av samfunn og miljø, og viktigheten av en bærekraftig forvaltning av natur- og friluftsarealer. Naturlig nok blir det også naturen som er inspirasjonskilden hennes enten hun holder på med foto, tegning, malerier eller andre arbeider. Male- og tegneaktivitetene hennes inkluderer også steinfigurer/naturvesener, og er en aktivitet hun holdt på med fra tidlig 1990-tallet. I tillegg til mobilkamera har skisseboka fast plass i veske eller sekk.

Mary Blikken GravdalMary Blikken Gravdahl er pensjonist etter flere år som sosialkonsulent/sosionom i det offentlige. Hun er mangeårig medlem av Ringerikes Malerklubb, men det er først etter at hun ble pensjonist at hun har hatt anledning til å vie mer tid til hobbyen tegning, form og farge.  Gravdahl har deltatt på flere kurs innen tegning og maling i regi av Ringerikes malerklubb.  Hun har også gjennomført noe lengre kurs i moderne akvarell med fokus på pigmenters egenskaper, med Sissel Enger Moe som kursleder. 

De siste årene har Mary Blikken Gravdahl hatt fire separatutstillinger:
Galleri Øya- Stormarkedet i 2010 og 2012. Ringerike bibliotek oktober 2014, og februar 2016 Skifer hotell i Oppdal. Utstillingen i februar i år var sammen med Gravdahl sin kusine og hadde arv som tema. Forøvrig har Gravdal deltatt på de fleste kollektive utstillinger i Ringerikes klubbs regi både høst og vår. 

Publisert
15.11.2016
Sist endret
20.12.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk