Ny utstilling av Mary Blikken Gravdahl

"Natur, med innslag av folk og fugl" har Gravdahl kalt den nye utstillingen, og det er naturen som inspirerer Gravdal. Utstillingen kan du se her i Ringerike bibliotek fram til 16. desember. Velkommen!

Mary Blikken Gravdahl er tilbake i Ringerike bibliotek med ny utstilling. Sist hun var her med bildene sine var i oktober 2014. Den gang het utstillingen "Himmel over røttene". Utstillingen i år har hun kalt "Natur, med innslag av folk og fugl", og dette er også en salgsutstilling. Begge utstillingene tar utgangspunkt i det som inspirerer Gravdahl mest, nemlig naturen og alt det skapte. Bildene fra denne utstillingen er til salgs. Gravdahl kan kontaktes på epost: tgravdah@online.no eller på mobil 90789995.

MaurGravdahl har alltid vært opptatt av samfunn og miljø, og viktigheten av en bærekraftig forvaltning av natur- og friluftsarealer. Naturlig nok blir det også naturen som er inspirasjonskilden hennes enten hun holder på med foto, tegning, malerier eller andre arbeider. Male- og tegneaktivitetene hennes inkluderer også steinfigurer/naturvesener, og er en aktivitet hun holdt på med fra tidlig 1990-tallet. I tillegg til mobilkamera har skisseboka fast plass i veske eller sekk.

Mary Blikken GravdalMary Blikken Gravdahl er pensjonist etter flere år som sosialkonsulent/sosionom i det offentlige. Hun er mangeårig medlem av Ringerikes Malerklubb, men det er først etter at hun ble pensjonist at hun har hatt anledning til å vie mer tid til hobbyen tegning, form og farge.  Gravdahl har deltatt på flere kurs innen tegning og maling i regi av Ringerikes malerklubb.  Hun har også gjennomført noe lengre kurs i moderne akvarell med fokus på pigmenters egenskaper, med Sissel Enger Moe som kursleder.

De siste årene har Mary Blikken Gravdahl hatt fire separatutstillinger:
Galleri Øya- Stormarkedet i 2010 og 2012. Ringerike bibliotek oktober 2014, og februar 2016 Skifer hotell i Oppdal. Utstillingen i februar i år var sammen med Gravdahl sin kusine og hadde arv som tema. Forøvrig har Gravdal deltatt på de fleste kollektive utstillinger i Ringerikes klubbs regi både høst og vår.

15.11.2016
20.12.2016

Kontakt biblioteket

bibliotek@ringerike.kommune.no