Gå til innhold Gå til søk

Leselystkampanjen Sommerles 2016

13. juni starter leselystkampanjen for barn i alderen 5 - 13 år. Det er sjette året vi arrangerer Sommerles, og i år håper vi DU vil være med. Alle som har lest minst åtte bøker i skoleferien får bli med på Isfest.

Sommerles 2016Startskuddet for årets Sommerles går mandag 13. juni. Det er 6. året vi arrangerer denne leselystkampanjen for barn i skoleferien, og i løpet av de fem forutgående årene har over 530 barn vært med. 

Lesing stimulerer fantasi, følelser, lek og drømmer. Vi ønsker at barn og foreldre tenker på feriedagene som en fin mulighet til å få lest gode historier og faktabøker. 

Reglene
Leselystkampanjen pågår fra mandag 13. juni til lørdag 10. september 2016. 

Kom til biblioteket og hent lesepass, eller last ned her.  Skolene har også mottatt e-post om leselystkampanjen vår og kopi av lesepasset. Du kan lese selv, bli lest for eller høre på lydbok. De 8 bøkene du leser må være lånt på biblioteket. Vi hjelper dere gjerne med tips til hva du kan lese. Spør oss! Husk å få stempel i lesepasset når du leverer bøkene tilbake. Når du har lest minst 8 bøker, leverer du det ferdig utfylte lesepasset til oss, og du mottar inngangsbilletten din til ISFESTEN. Alle sommerlesere får også et fint diplom.

Isfesten avholdes i år mandag 12. september.

Les om fjorårets Isfest. 


Vi håper veldig mange barn får ekstra leselyst i sommer; husk at ferietid er lesetid!

Publisert
07.06.2016
Sist endret
20.12.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk