Legoverksted onsdag 20. april kl. 16-17

Hva med å bruke onsdag ettermiddag på biblioteket og på kino? Onsdag ettermiddag kan du låne deg bøker hos oss, bygge med Lego i foajeen utenfor etterpå, mens du venter på at filmen du vil se begynner. Velkommen til en hyggelig familieettermiddag!

Onsdag ettermiddag fra klokka 16 kan hele familien bygge med Lego i foajeen utenfor biblioteket og kinoen. Ringerike bibliotek arrangerer verkstedet i forbindelse med prosjektet "Buskerudverkstedet" som støttes av Nasjonalbiblioteket. Som et ledd i dette prosjektet skal vi teste ut noen verkstedmodeller, og foreta en spørreundersøkelse.

To av våre ansatte vil derfor stille de som kommer denne dagen noen spørsmål i tilknytning til legoverkstedet. Vi håper dere tar dere tid til å svare på noen spørsmål. På forhånd tusen takk!

Byggmestere i alle aldre er hjertelig velkomne!

15.04.2016
20.12.2016