Kunnskap til lunsj onsdag 25. mai kl. 12

Temaet denne gangen er "Bruk av velferdsteknologi i eldreomsorgen - er det uetisk å ikke ta det i bruk?" Foredraget passer for de fleste, og det kreves ingen særskilte kunnskaper om emnet.

Etty NilsenVi fortsetter vårt samarbeid med Høgskolen i Sørøst-Norge og tilbyr nok et spennende "Kunnskap til lunsj" arrangement.

Onsdag 25. mai klokka 12 kommer Etty Ragnhild Nilsen fra Høgskolen i Sørøst-Norge for å holde foredrag. Hun er leder av Digitalt tilsyn - et bredt anlagt forskningsprosjekt innenfor eldreomsorgen i en rekke kommuner i Buskerud, Vestfold og Agder. Temaet for foredraget hennes er blant annet hentet fra dette prosjektet og har fått tittelen: "Bruk av velferdsteknologi i eldreomsorgen - er det uetisk å ikke ta det i bruk?"
I nær framtid vil vi i Norge få en økning i antall eldre med omsorgsbehov. Samtidig vil vi ha problemer med å rekruttere nok omsorgsarbeidere. Dette representerer en utfordring som teknologi kan være med å avhjelpe.

Ta med deg matpakken og besøk Ringerike bibliotek i lunsjpausen. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

Velkommen til en nyttig halvtime!

18.05.2016
20.12.2016

Kontakt biblioteket

bibliotek@ringerike.kommune.no