Hans Børli: "Vi sanser det sammen"

Onsdag 20. april klokka 19 inviterer vi til et program om Hans Børlis liv og diktning. Tolket av Ole Johnny Haugerud og sunget og fortalt av Svein Olav Blindheim. Inngang kr 150,-. Velkommen!

Blindheim og HaugerudSvein Olav Blindheim har vokst opp ved kysten, men har likevel fortapt seg i tekstene til "skogen dikter" Hans Børli. CD har det blitt, og onsdag 20. april klokka 19 fremfører han programmet "Vi sanser det sammen" i Ringerike bibliotek. Denne gang sanser Svein Olav det sammen med Ole Johnny Haugerud, kjent både som skuespiller og som en høyt skattet oppleser og dikt-tolker på Ringerike. De som kjenner sin Børli vil vite at tittelen er et sitat fra et av Børlis mest kjente dikt "Junikveld", som igjen er tittel på CD-en som Svein Olav gav ut for noen år siden. Musikken denne kvelden er stort sett hentet fra denne plata. Som de fleste på Ringerike sikkert vet, er Svein Olav en av "Gutta på Skauen" sammen med Per Vollestad og Fredrik Ø. Jensen. Ellers har han også jobbet med folk som Erik Bye, Arild Nyquist , Lars Martin Myhre og Henning Sommerro. Velkommen til intimkonsert! Inngang kr 150,-.

04.04.2016
20.12.2016

Kontakt biblioteket

bibliotek@ringerike.kommune.no