Bokryggpoesi-verksted

Har du lyst til å prøve noe nytt? Hva med å prøve bokryggpoesi. Det er både enkelt og gøy. Torsdag 3. november klokka 16 tilbyr vi gratis verksted med erfarne inpiratorer fra Tigerforlaget.

Lyst til å prøve deg som poet? Bokryggpoesi er en annerledes måte å bruke litteratur, kreativitet og skaperglede på. Metoden er enkelt og tar kort tid. Bli med på bokryggpoesi-verksted torsdag 3. november klokka 16. Ingen forkunnskaper er nødvendige.
Vente på snø

Hvordan gjør du?
Du finner titler fra ulike bokrygger. Lag en fortelling eller et dikt av dem ved å legge bøkene oppå hverandre. Les ovenfra og ned, og du er en ekte bokryggpoet.

Gjennom prosjektet Buskerudverkstedet som Ringerike bibliotek deltar i, har vi gleden av å invitere lærere, skap-poeter og andre ungdommer og voksne til verksted i bokryggpoesi.

Ansatte i Tigerforlaget er hyret inn for å inspirere og gi tips. Verkstedet er gratis og ingen forkunnskaper er nødvendige. Høres dette interessant og gøy ut, meld deg på til ase.bekkeheien@ringerike.kommune.no.

29.10.2016
20.12.2016

Kontakt biblioteket

bibliotek@ringerike.kommune.no