Gå til innhold Gå til søk

8. mars i Ringerike bibliotek

I samarbeid med Ringerike Soroptimistklubb ønsker vi 8. mars velkommen til arrangementet "Helse i et kvinneperspektiv". Hele Norges fermenteringsekspert Gry Hammer er en av foredragsholderne. Frisklivssentralen i Hole kommer også. Velkommen!

Gry HammerGry Hammer er matentusiast, blogger, forfatter og regnes som eksperten påfermentering i Norge. På kvinnedagen, tirsdag 8. mars klokka 19.00, kommer hun til Ringerike bibliotek. Hammer vil dele sine perspektiver på kvinnehelse. Hvordan det er å være kvinne i dag, og hvordan ta vare på vår største styrke, nemlig vår femininitet!

Fermentering av Gry HammerDu får mulighet til å kjøpe Gry Hammers siste bok Fermentering! Mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
 

Frisklivssentralen i Hole kommer for å snakke om fysisk aktivitet og kvinnehelse. De vil ta for seg hvilke nasjonale anbefalinger som foreligger og hvilke tilbud vi har lokalt. 

Eventuelle inntekter fra dette arrangemntet går uavkortet til Soroptimistenes prosjekt "Fargerik Aldring". Dette er et "bli kjent" prosjekt hvor norske og utenlandske godt voksne kvinner kommer sammen for hyggelig samvær, turer i skog og mark og utflukter i nærområdet. 

Ringerike Soroptimistklubb er tilsluttet Soroptimist International, et verdensomspennende kvinnenettverk som arbeider for å bedre kvinners og jenters levekår lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Inngang inkludert lett servering kr 100,-. Alle er hjertelig velkomne!

Publisert
29.02.2016
Sist endret
20.12.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk