Gå til innhold Gå til søk

Windows 10 og Ebib.no er tema 17. september

På SeniorSurf-dagen torsdag 17. september kl. 11.30 får du en innføring i operativsystemet Windows 10, og du kan lære deg å låne e-bøker gjennom e-bokløsningen eBib.no som Ringerike bibliotek er med i.

Senior sitter ved havet med nettbrettWindows 10 er nettopp frigitt for generell bruk. Mange  kvier seg kanskje for å ta i bruk den nye versjonen av operativsystemet, eller er usikre på hvordan man oppdaterer fra gammel til ny versjon. Dette og mere til kan du få hjelp til på SeniorSurfdagen torsdag 17. september fra klokka 11 i Ringerike bibliotek.

Mange har gått over til å lese aviser, tidsskrifter og bøker på telefonen, på nettbrett eller pc. Ringerike bibliotek er med i e-bokløsningen eBib.no. Det gir alle som er tilknyttet biblitoeket med nasjonalt lånekort, tilgang til e-bøkene som blir kjøpt inn av bibliotekene i Buskerud.

 

På eBib.no kan du låne norske e-bøker gratis 24 timer i døgnet. For å kunne låne må du ha et nasjonalt lånekort og pinkode. Er du nysgjerrig på hvordan du bruker eBib gir vi deg en grundig innføring i dette på SeniorSurfdagen.

Enkel servering. Gratis inngang.

Velkommen!

Publisert
08.09.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk