Gå til innhold Gå til søk

Sommerlesere får møte dinosaurforsker

Hele Norges dinosaurforsker Jørn H. Hurum underholder på Isfesten som er premien for alle som er med på leselystkampanjen Sommerles. Hurum er en eventyrlig formidler, med et brennende engasjement. Bli med på Sommerles DU også!

Hurum i gapet på dinosaur

Vi er stolte av å kunne tiby alle barn som er med på leselystkampanjen Sommerles, et spennende og eventyrlig møte med Norges eneste dynosaurforsker Jørn Hurum.

Hurum har et solide engasjement for formidling av forskning til barn og unge. Han har blant annet uttalt at dersom forskerne ikke kan forklare en seksåring hva de driver med, kan de ikke nok om sitt eget fagfelt. 

 I 2007 ble Jørn H. Hurum verdenskjent for funnet av "Monsterøgla fra Svalbard" - verdens største pliosaur. Blant yngre dinosaur-interesserte har Hurum lenge vært et kjent fjes, ikke minst gjennom NRK-programmet Newton. 

Reglene
Leselystkampanjen pågår fra lørdag 1. juni til lørdag 12. september 2015. 

Kom til biblioteket og hent lesepass, eller last ned her. 

Du kan lese selv, bli lest for eller høre på lydbok. Husk å få stempel i lesepasset når du leverer bøkene tilbake. Ferdig utfylt pass er inngangsbilletten din til ISKREMFESTEN. Alle somerlesere får også et fint diplom.

Hvert barn får et lesepass hvor de skriver opp hvilke bøker de har lest. Barna kan lese selv, bli lest for, eller høre på lydbok. Når de kommer til biblioteket for å levere bøkene, får de stempel i passet. Bøkene må være lånt på biblioteket.
Når barna har fått 8 stempel leverer de lesepasset på biblioteket, og får inngangsbillett til Isfesten som holdes på Ringerike bibliotek mandag 14. september. 

Husk: Ferietid er lesetid!



Publisert
07.07.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteket



send siden som epost Tips noen om denne siden




                                 
Google
Tilpasset søk