"Muligheter med smarttelefon og nettbrett"

Torsdag 12. mars klokka 12 - 15 arrangerer Seniornett Hønefoss temadag her i Ringerike bibliotek. De har engasjert Telenor til å vise oss de mange mulighetene som finnes. Temadagen er åpen for alle.

ipad

Selvbetjeningsløsninger, digital postkasse og nettløsninger skal gi en enklere hverdag for folk flest. Men mange nordmenn trenger hjelp for å bli digitale borgere. Samtidig viser tall fra Telenor at rundt en million av deres smarttelefon- eller nettbrettkunder ikke er aktive nettsurfere.

Det er ingen grunn til at ikke alle skal mestre de digitale mulighetene som dagens teknologi tilbyr. Temadagen er åpen for alle, enten du er medlem av Seniornett eller ikke. Du kan være nybegynner eller litt mer øvet. Folk i alle aldrer er også velkomne. Opplegget er rett og slett for de som ønsker å få mer ut av, eller ufarliggjort, nettbrett og smarttelefon. Telenor står for innholdet  på temadagen sammen med Seniornett Hønefoss. Gratis inngang.

Du er hjertelig velkommen til å delta, ta med deg venner og kjente!

05.03.2015
18.01.2016

Kontakt biblioteket

bibliotek@ringerike.kommune.no