Gå til innhold Gå til søk

Kunnskap til lunsj onsdag 18. februar

Kreativ? Jeg? Det er temaet for lunsjforedraget høgskolelektor ved HBV, Pia Gulbrandsøy holder onsdag 18. februar kl. 12. Ta gjerne med matpakke. Vi holde kaffe/te. Åpent for alle.

Pia Gulbrandsøy

Onsdag 18. februar klokka 12 er det duket for en 30 minutters lunsjpause, hvor kreativitet står i sentrum i Ringerike bibliotek. Da kommer høgskolelektor ved HBV, Ringerike, Pia Gulbrandsøy for å holde foredrag. Foredraget har tittelen Kreativ? Jeg? - Hvordan overkomme kreativitetsbarriererDet skal handle om hva kreativitet er og hvordan man selv kan trene på å komme over barrierer som hindrer en i å tenke kreativt.

"Kunnskap til lunsj" er et åpent tilbud til alle. Ta gjerne med matpakke. Vi spanderer kaffe eller te. Gratis inngang. Velkommen!

Dette foredraget er et av tre i en arrangementsrekke som  har kommet i stand gjennom prosjektet "Buskerudbibliotekene som møteplass", hvor Ringerike bibliotek har tatt initiativ til et nytt samarbeid med Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV).  Neste "Kunnskap til lunsj" blir 18. mars kl. 12.

Publisert
07.02.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk