Gå til innhold Gå til søk

"Kunnskap til lunsj" - lær noe nytt på 30 minutter

Er du vitebegjærlig eller nysgjerrig av natur? Ta med deg matpakken og besøk Ringerike bibliotek i lunsjpausen. Vi byr på foredrag innen rettigheter etter skade eller ulykke, kreativitet og reiselivsøkonomi.

Som en del av prosjektet «Buskerudbibliotekene som møteplass» har Ringerike bibliotek tatt initiativ til et nytt samarbeid med Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV). Dette har resultert i en arrangementsrekke vi har kalt «Kunnskap til lunsj».

Arrangementene vil foregå i Ringerike bibliotek kl. 12 en onsdag i måneden. Alt du behøver å gjøre er å ta med deg matpakken, hvis du vil, og forskerne vil servere deg 30 minutter kunnskap om et spennende tema. Vi spanderer kaffe eller te.

Det blir tre foredrag denne vinteren:


Ingunn Alvik28. januar kl. 12:«Har jeg krav på erstatning? Rettigheter etter en skade eller ulykke»

Du får råd om hvem du bør henvende deg til, og hvordan du ellers bør gå frem for å ivareta dine rettigheter. Dette er kunnskap det kan være lurt å ha også FØR du eventuelt blir rammet.  Jurist og høgskolelektor Ingunn Alvik er foredragsholder.
 

Pia Gulbrandsøy18. februar kl. 12: «Kreativ? Jeg? Hvordan overkomme kreativitetsbarrierer»
Det skal handle om hva kreativitet er og hvordan man selv kan trene på å komme over barrierer som hindrer en i å tenke kreativt. Høgskolelektor Pia Gulbrandsøy er foredragsholder.

 


Bjørn Ove Grønseth18. mars kl. 12: «Wow – en reise i opplevelsesøkonomien»

Hvorfor er vi så opptatt av og søker opplevelser innen handel og reiseliv? Du blir tatt med på en liten reise i hvordan man utvikler produkter som skal gi opplevelser for kundene dine. Høgskolelektor Bjørn Ove Grønseth er foredragsholder.

Foredraget passer for de fleste, og krever ingen særskilte kunnskaper om emnet. Vi lover at «Kunnskap til lunsj» vil gi ny næring til de små grå. Tilbudet er gratis og åpent for alle. Velkommen til en nyttig halvtime!

Publisert
15.01.2015
Sist endret
03.02.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk