Gå til innhold Gå til søk

Kunnskap til lunsj i høst

Muligheter i virtuelle verdener og motivasjon er tema i de to "Kunnskap til lunsj"- arrangementene vi tilbyr i samarbeid med Høgskolen i Buskerud og Vestfold denne høsten.

Ringerike bibliotek fortsetter samarbeidet med Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV), Campus Ringerike om arrangementet «Kunnskap til lunsj».

Arrangementene vil foregå i Ringerike bibliotek kl. 12 en onsdag i måneden. Alt du behøver å gjøre er å ta med deg matpakken, hvis du vil, og foredragsholdere vil servere deg 30 minutter kunnskap om et spennende tema. Vi spanderer kaffe eller te.

Det blir to foredrag før jul:

Ingunn Alvik21. oktober kl. 12: "Muligheter og eventyr i virtuelle verdener - en presentasjon av Second Life."
Mange mennesker er i dag, av ulike grunner, sosialt eller fysisk isolert.  Internett og sosiale medier har åpnet en ny verden for denne gruppen mennesker.  Virtuelle verdener har videre åpnet for utdanning, deltakelse i arbeidslivet og sosial inkludering. 
Førsteamanuensis Karen Stendal er foredragsholder. Stendal jobber til daglig ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV), Ringerike. 


Pia GulbrandsøyAnja Hagen Olafsen25. november kl. 12: "Pisk eller gulrot? Eller ingen av delene?"
I stedet for å prøve å motivere mennesker, kan man legger til rette for at de motiverer seg selv. Dette kan gjøres gjennom støtte av tre grunnleggende behov: behov for selvbestemmelse, tilhørighet og kompetanse. Tilfredsstillelse av disse tre behovene har vist en rekke positive konsekvenser på mange ulike områder. 
Foredragsholdere er høgskolelektor Pia Gulbrandsøy og stipendiat Anja Hagen Olafsen, begge fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold, Ringerike.

Begge foredragene passer for de fleste, og krever ingen særskilte kunnskaper om emnene. Vi lover at «Kunnskap til lunsj» vil gi ny næring til de små grå. Tilbudet er gratis og åpent for alle. Velkommen til en nyttig halvtime!

Publisert
06.10.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk