Ringerike bibliotek støtter Earth Hour

Hele Ringerike kommune er med på den verdensomspennende markeringen Earth Hour. Biblioteket blir mørklagt fra kl. 14.00 lørdag til mandag 31. mars kl. 08.00.

Earth HourEarth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering og et uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene.

Ringerike kommune skal være med på denne markeringen, og Ringerike bibliotek markerer dette ved å skru av lyset etter åpningstid lørdag 29. mars kl. 14.00. Lyset vil ikke bli skudd på igjen før mandag morgen kl. 08.00.

Vi har også funnet frem bøker om miljø og klima til en liten utstilling. Trenger du inspirasjon eller har interesse for temaet  - ta turen innom biblioteket.

Alle kan være med på Earth Hour - Slukk lyset én time for klimaet 29. mars kl. 20.30!

22.03.2014
17.10.2014