Gå til innhold Gå til søk

Hyggelig lunsjmøte med svensk suksessforfatter

Mandag fikk publikum i Ringerike bibliotek et hyggelig møte med den livsglade og lune forfatteren Karin Brunk Holmqvist. Hun stilte i fargeglade gevanter og med sin karakteristiske lange flette dansende nedover ryggen.

Karin Brunk Holmqvist skriver med varme og glimt i øyet når hun skildrer sine romanfigurers kvaler og morsomme historier. Mandag viste hun publikum i Ringerike bibliotek at hun også er en god muntlig forteller. 

Til tross for sin skånedialekt var hun grei å forstå. Det var tydelig at forfatteren hadde lang erfaring med å holde foredrag her til lands. Hun fikk raskt publikum til å humre godt, da hun fortalte at en av tilhørerne ved en tidligere opptreden hadde trodd at det fløy en mus rundt i lokalet, men at det etter hvert viste seg å være Holmqvists lange flettede hår som hadde spilt vedkommende et puss.
Det ble et hyggelig lunsjmøte hvor forfatteren fortalte om eget liv og knyttet dette sammen med korte snutter fra sin siste bok. Hun minnet oss alle på at «et glad hjerte lever lengre». 

Silke forlag fortalte om sine andre utgivelser denne høsten, og det hyggelige lunsjmøtet ble avluttet med utlodning av flotte bokpremier.
Holmqvist signerer bøker

 

Holmqvist signerte bøker og tok seg god tid sammen med leserne sine.

Publisert
02.09.2014
Sist endret
05.05.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk