Gå til innhold Gå til søk

Hønefoss Kamera Klubb har utstilling i biblioteket

Neste års fotokalender fra Hønefoss Kamera Klubb er nå ferdig, og vi er så heldige å ha bildene fra kalenderen utstilt i biblioteket. Bildene i kalenderen er fra Ringerike, Hole og Jevnaker, og er relatert til årets måneder.

Kalender Hønefoss kamera klubbDet er tyvende året at Hønefoss Kamera Klubb gir ut fotokalender. Hele 19 fotografer har med bilder i kalenderen, to fotografer har med to bilder, men det er tilfeldig. Det er en jury som plukker ut bildene som får være med. Bildene er da uten navn, og blir vurdert ut ifra basiskriterier som teknisk oppbygging og bildekomposisjon. Dessuten er det viktig at motivet forteller oss noe, men det kan være hva som helst.

Årets kalender har både nye motiver, men og de mer tradisjonelle motivene. Seks av fotografene debuterer som kalenderfotografer i år, deriblant Jon Strype som står bak forsidebildet kalt «Kveldsstemning på Røyse».

Utstillingen kan du ser i biblioteket i hele november. Velkommen!

Ønsker noen å kjøpe fotokalenderen kan dere kontakte sekretæren i Hønefoss Kamera Klubb Marianne Røsbekk på mailadressen: airroma@gmail.com

Publisert
10.11.2014
Sist endret
05.01.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk