Allsidig utstilling av Willy P. Wilhelmsen

Willy Wilhelmsen er kunstmaler og flere av bildene hans pryder nå veggen i biblioteket. I tillegger samler Wilhelmsen på gamle gjenstander og duppeditter fra skomaker- og fiskeutstyr til ting vi kanskje ikke helt vet hva er. Kanskje du vet det?

Willy P. Wilhelmsen

I hele desember kan du se en salgsutstilling av Willy P. Wilhelmsen i biblioteket. Wilhelmsen har drevet med kunst mesteparten av sitt liv, og har bachelor i maling, skulptur og grafikk. Han har hatt en rekke utstillinger, og er bl.a. oppkjøpt av dronning Sonja.

I tillegg til bildekunst vil du også kunne se en del spennende gamle bruksgjenstander og redskaper som Wilhelmsen har samlet de siste 20 årene. Han inviterer folk flest til å fortelle hva de vet om gjenstandene, eller kanskje komme med spørsmål til genstandene han presenterer. Det ligger derfor en bok framme som folk kan notere ting i, og han håper spesielt skolebarn vil synes samlingen er spennende.

Kunstneren kan kontaktes på tlf: 93002287 og e-post: wpwilhelmsen@yahoo.no Wilhelmsens arbeider og gjenstander kan du se i Ringerike bibliotek fra i dag og til og med 5. januar.

17.12.2014
05.01.2015