Åpent møte om utviklingen av Ringerike

Tirsdag 15. mai kl 19.00 inviterer Ringerike Kristelig Folkeparti til åpent møte i Ringerike bibliotek.Temaet er den videre utviklingen av Ringerike.Terje Dahlen i Ringerike Utvikling er hovedinnleder.

En av kommunens visjoner er at innbyggertallet skal øke vesentlig. Hvor skal det bygges nye boliger, og hva slags infrastruktur vil forventes? Bli med og si din mening om vei og bane, skole og helse.

Utkastet til planen for hvordan Ringerike skal utvikles framover ble gjort kjent i slutten av april. Utkast til kommunal planstrategi.

Terje Dahlen i Ringerike Utvikling er hovedinnleder på møtet. Han vil både orientere og provosere. Deretter vil representanter fra Høyre, Arbeiderpartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti komme med korte innlegg og kommentarer. Publikum inviteres til innspill og dialog. Velkommen!

08.05.2012
28.11.2014