Gå til innhold Gå til søk

Stor stemning på iskremfest i biblioteket

Stemningen var høy og nærmest elektrisk da Reidar Kjelsen underholdt leseglade barn. 110 barn og voksne møtte til iskremfest. Over 60 diplomer ble delt ut til de som hadde fullført leselystkampajen Sommerles og lest 8 bøker i løpet av ferien.

BokportalTorsdag ettermiddag var hele barneavdelingen ommøblert til fest, og iskrem var hentet fra Coop Mega i Hønefoss. Responsen fra både barn og voksne på leselystkampanjen Sommerles har vært svært god. Vi var likevel spent på hvor mange som hadde anledning til å komme denne kvelden, men vi hadde ingen grunn til bekymring.

 

SommerlesbarnOver 110 barn og voksne møtte fram. Krone-is ble delt ut til alle, og den ble nytt mens forfatter og illustratør Reidar Kjelsen underholdt. Hans entré satte standarden for kvelden. Da han snublet og tok mageplask, i haugen med bøker vi hadde laget for å vise hvor mange bøker barna hadde lest i løpet av sommeren, var smilene og latteren på plass. Kanskje litt skummelt for de aller minste, men det så ut til at de aller fleste storkoste seg. En sporty gutt fra publikum ble også med fram og lagde ablegøyer sammen med Reidar.

monsterTegneferdighetene til Reidar fikk vi også se, da han tegnet etter barnas anvisninger. Det ble et kjempeekkelt superflott monster. For det måtte jo bli et monster siden det er Reidar Kjelsens spesialitet. Tegningen fikk biblioteket til odel og eie, og kommer til å bli hengt opp i barneavdelingen.

Til slutt ble alle barna ropt opp for utdeling av diplom og de som ville fikk låne bøker. Det var tydelig at Reidar Kjelsen hadde truffet sitt publikum for alle bøkene vi har, som han har illustrert og/eller skrevet, ble revet bort.

 

Publisert
26.08.2011
Sist endret
01.02.2012

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk