Gå til innhold Gå til søk

Debattkveld i biblioteket

Tirsdag 31. januar kl 19.00 arrangerer partiet Rødt i samarbeid med Ringerike bibliotek debattkveld i biblioteket. Aslak Sira Myhre kommer! Kommer du?

 
Den engasjerte forfatteren, kulturformidleren, tidligere lederen av Rød valgallianse og nåværende leder av Litteraturhuset i Oslo - Aslak Sira Myhre kommer til biblioteket for å innlede debattkvelden tirsdag 31. januar.

"Herskap og tjenere" er tittelen på boka hvor Myhre tar et oppgjør med holdningene folk har i dette landet, og med det han kaller den nye religionen miljøvern. Boka handler også om å vokse opp i nær kontakt med norsk oljeindustri, om polske håndverkere og vaskehjelper, om hvorfor norske gutter ikke har noe å gjøre i Afghanistan, om at Norge ikke er verden, og at verden trenger en politikk som handler om noe annet enn sinnelag og moral.


Herskap og tjenere av Aslak Sira MyhreAslak Sira Myhre etterlyser en venstreradikalisme der man våger å tenke konsekvens, ikke bare idealer. En venstreside som våger å ta valg og som ikke er fanget i en evig outsiderposisjon.

Alt er duket for et engasjerende innlegg fra Myre, som vi tror kan føre til debatt rundt viktige tema også for Ringeriksregionen.

Publisert
18.01.2012
Sist endret
01.02.2012

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk