Gå til innhold Gå til søk

Aktiviteter på biblioteket i desember

Biblioteket inviterer til juleverksted i barneavdelingen og elevkonsert med elever fra Kulturskolen. Adventskalendkalender har vi også laget. Den vil dere finne her på hjemmesiden vår, på facebook og i biblioteket.

Elevkonsert på pianoPianokonsert

Lørdag 3. desember er vi så heldige å få besøk av elever ved Kulturskolen. Det er pianolærer Lioudmila Larsen som tar med seg sine elever og holder elevkonsert i biblioteket. Vi får høre smakebiter fra det elevene har øvd på gjennom året. Konserten vil foregå i ungdomskroken fra kl 10.30. Ta med deg en venn eller familien og kom.

Følg med på bibliotekets adventskalenderadventskalender

Hver dag fram til jul kan du åpne en luke i adventskalenderen vår. De ansatte i biblioteket vil gi deg en hyggelig anbefaling. Det kan være et dikt vi liker godt, en lydbok vi synes er spesielt fin på denne tiden av året, en interessant fagbok, et inspirerende tidsskrift eller en super film. Vi vil også si litt om hvorfor vi har valgt å presentere akkurat denne filmen eller boka. Følg med her på hjemmesiden eller følg oss på facebook. Vi håper adventskalenderen vår kan være et lite avbrekk i en ellers hektisk førjulstid. Bli med og tell ned mot jul og et godt nytt år sammen med oss.

Juleverksted

Bli med på juleverksted!

Alle lørdagene frem mot jul vil vi arrangere juleverksted i barneavdelingen. Vi lager julekort. Ta med godt humør og kreativitet. Vi setter fram langbord og kjøper inn utstyr. Velkommen til en kreativ hyggestund i biblioteket. Første lørdag med juleverksted blir  3. desember. Velkommen!

Publisert
25.11.2011
Sist endret
01.02.2012

Kontakt biblioteket

Telefon
32 11 75 00

E-post
bibliotek@ringerike.kommune.no 

Besøksadresse (Se kart)
Hønefoss bru 1E
(Sentrumskvartalet)
3510 Hønefoss

Postadresse
Postboks 154, Sentrum
3502 Hønefoss


 

Filmbib

 


Betjente åpningstider i sommer – Hovedbiblioteket
man, tirs, ons og fre: 10.00-14.00
tors: 10.00-18.30
lør: 10.00-14.00 
15. juli - 30. juli (uke 29 og 30) er biblioteket selvbetjent 

Selvbetjent åpningstid
9-21 alle dager 

 

Bli kjent med
"Historien her vi bor"send siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk