Gå til innhold Gå til søk

Stemningsfull skumringstime i biblioteket

Over 90 unge og voksne møtte til Skumringstimen i Ringerike bibliotek onsdag. Ord og toner skapte en stemning som innbød til å senke skuldrene og falle til ro.

Vinter i Norden var årets tema når Foreningen Norden i samarbeid med Ringerike bibliotek inviterer til skumringstime i Ringerike biblioteket onsdag kveld. Temaet var valgt for å løfte fram vinteren fordi denne årstiden er svært karakteristisk for de nordiske landene.Marianne Tollefsen Bakken leser fra Is-slottet

Vår nye biblioteksjef, Marianne Tollefsen Bakken, innledet kvelden med noen velvalgte ord om hvilke stemninger vinteren kan skape i oss. Det ble tent lys, og Marianne leste to utdrag fra «Is-slottet» av Tarjei Vesaas.Eleve fra Väksjö

 

 

 

 

 

 

 

 

Elever fra Katedralskolen i Växsjö

 Leder i Foreningen Norden, Kolbjørn Kværum, fortalte litt om foreningens arbeid, og om samarbeidet med vennskapskommunen Växsjö i Sverige. I fjor besøkte elvene ved musikklinjen ved Ringerike videregående skole elvene fra Katedralskolen i Växsjö. Denne uka var det tid for gjenvisitt. Sammen holdt de en flott konsert, hvor de hadde plukket ut sanger med tanke på kveldens tema.

Det ble en kveld med lun atmosfære, god stemning og en følelse av ro senket seg over forsamlingen. Et lite avbrekk med kaffe og kaker ble det også tid til.

Over 90 møtte til Skumringstimen

Publisert
14.11.2013
Sist endret
28.11.2014

Kontakt biblioteket

Telefon
32 11 75 00

E-post
bibliotek@ringerike.kommune.no 

Besøksadresse (Se kart)
Hønefoss bru 1E
(Sentrumskvartalet)
3510 Hønefoss

Postadresse
Postboks 154, Sentrum
3502 Hønefoss


 

Filmbib

 


Betjente åpningstider – Hovedbiblioteket
man og fre: 11.00-15.30
tirs, ons og tors: 11.00-18.30
lør: 10.00-14.00

I ferier kan det være endrede åpningstider, følg med på egne annonseringer

Bli kjent med
"Historien her vi bor"send siden som epost Tips noen om denne siden

Betjent åpningstid i påsken


                                 
Google
Tilpasset søk