Gå til innhold Gå til søk

Leselystkampanjen Sommerles

Ferietid er lesetid! Sommerles er en leselystkampanje for barn i alderen 5 - 13 år. Alle som har lest minst åtte bøker i løpet av sommerferien får bli med på iskremfest. Du kan lese selv, bli lest for eller høre lydbok.

SommerlesVi på biblioteket ønsker at barn og foreldre tenker på feriedagene som en fin mulighet til å få med seg gode historier. Vi har derfor i år igjen satt i gang leselystkampanjen vi kaller Sommerles. 

I fjor var ca 130 barn med på leselystkampanjen, og vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra foreldre, lærere og ikke minst barna selv. 

Reglene
Leselystkampanjen pågår fra lørdag 1. juni til lørdag 24. august 2013. 
Hvert barn får et lesepass hvor de skriver opp hvilke bøker de har lest. Barna kan lese selv, bli lest for, eller høre på lydbok. Når de kommer til biblioteket for å levere bøkene, får de stempel i passet. Bøkene må være lånt på biblioteket.
Når barna har fått 8 stempel kan de levere lesepasset på biblioteket, og få inngangsbillett til Iskremfesten som holdes på Ringerike bibliotek lørdag 24. august. Vi tror vi blir så mange i år at vi vil holde i to forestillinger, 
kl 14.00 og 16.00. 
Les her om fjorårets Iskremfest. 

Det blir også delt ut diplom til alle barn som klarer kravet om å lese minst 8 bøker.

Vi håper veldig mange barn får ekstra leselyst i sommer; husk at ferietid er lesetid!

Publisert
17.06.2013
Sist endret
28.11.2014

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk