Gå til innhold Gå til søk

Flere boktips

Bøker kan man aldri få nok av!

Usikker på hva du skal låne? Her er noen tips:

timohy

Timothy mister seg sjølv av Vegard Markhus

Timothy har det fint. Han har et lite hus i skogen og akkurat passe mange tenner. Men en dag begynner alt å falle fra hverandre. Det er den dagen Timothy mister ei tann. "Timothy mister seg sjølv" er en enkel og morsom fortelling.

TambarTambar er et troll av Tor Åge Bringsværd

Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll!

 

Polly

Polly-Esther og ønskemonsteret av Tiril Valeur

Polly-Esther ønsker seg et monster som kan skremme dem som skremmer henne. Men å få det man ønsker seg, kan bli ganske annerledes enn man drømte om ...

 

 

KubbeKubbe lager museum av Åshild Kanstad Johnsen

Sjarmerende bildebok om å samle på skatter. Kubbe er veldig glad i å samle på alt det fine han finner i skogen. Det finnes så mange skatter der ute, synes han. Han tar alle skattene med seg hjem og legger dem i fine bokser. Men en dag er alle boksene fulle! Da starter Kubbe sitt eget museum.

 

Ella og de andreElla og de andre av Timo Parvela

På skolen er det skikkelig gøy. Av og til syns læreren også det. Ingen steder skjer det så mye moro som på skolen, syns Ella. For eksempel i svømming, når læreren sier at ingen får gå i vannet før han blåser i fløyta. Hvordan høres fløyta ut, vil Pekka vite, og det demonstrerer selvsagt læreren ...

 

TamTam tiggergutten av Jo Salmson

Tam drømmer om å fly sånn som kongens drageriddere. Hver kveld venter han på bymuren for å få et glimt av de veldige dragene. For ingen tiggergutt slipper gjennom porten inn til kongens slott der dragestallen er.  Spennede og lettlest fantasyserie!

 

 Mystisk gjest

Den mystiske gjesten av Måns Gahrton

Ny, humoristisk serie fra Måns Gahrton og Johan Unenge, som blant annet står bak de populære bøkene om Eva & Adam. Pappa Roger og mamma Ritva har kjøpt et kjempekoselig hotell på landet, like ved den store motorveien. Det de ikke vet, er at det er bygd en enda større vei noen kilometer unna. Ingen veier går forbi hotell Den gylne kløne lenger. Og når den første gjesten sjekker inn, mistenker lillebror Ingo og storesøster Isadora at han ikke  har rent mel i posen.

Publisert
04.07.2011
Sist endret
09.01.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk