Gå til innhold Gå til søk

Samarbeid med foresatte

Vi ønsker en god kontakt med deg som foresatt, den daglige kontakten betyr mye for oss. Vi håper du også har anledning til å være på besøk en vanlig barnehagedag.

Vi har
... et Samarbeidsutvalg (SU). I SU sitter representanter fra foresatte, representanter fra de ansatte i barnehagen og en politiker som er representant for Ringerike kommune. SU er et rådgivende organ, og skal uttale seg i forhold til nasjonale og kommunale høringer, samt uttale seg om saker som er av betydning for barnehagen.

Vi vil

...gi deg informasjon om det som skjer i barnehagen via et "Informasjonsskriv" som er nytt for hvert barnehageår. Her finner du planlagte aktiviteter og arrangement for barnehageåret.
"Kalender for foresatte" for du når du begynner i barnehagen. Det er et skriv som viser faste arrangement gjennom hele året, samt et utdrag av hva vi synes  er viktig i arbeidet med barn.

Månedsbrev og månedsplan for du på mail.

Vi skal
... gi deg planlagt foreldresamtale i løpet av året. Her er det ditt barn som er i fokus og du kan spørre om det du er opptatt av. Dersom du eller barnehagen på andre tidspunkt av året føler behov for samtale, er dette mulig.
Vi har foreldremøte to ganger i året, et på høsten  og et i mai. Møte i juni er for foresatte til nye barn.

Publisert
16.02.2012
Sist endret
17.02.2017

Kontakt oss

Styrer : Nina Iversen

Tlf. : 32 12 25 60 

Adresse : Ringveien 116, 3517 Hønefoss

Åpningstid : 07.30-17.00

Avdelingene
Dur og Moll
: 954 87 417

Tuss og Troll : 994 70 215

Ull og Tull : 994 69 577

 

 send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk