Hva kan vi tilby?

Vi har
… dyktige fagfolk med kompetanse om barns utvikling samt kunnskap om ivaretakelse av sikkerheten.
Alle ansatte har grunnleggende opplæring i sikkerhet ved å gjennomført sikkerhetskortet via Sikkerhetsrommet.
Vi har barnehagelærere i alle stillingene som pedagogisk leder samt styrer. Både assistenter og barne– og ungdomsarbeidere har jobbet lenge i Veien barnehage.

Vi vil
… daglig benytte oss av den utrolige beliggenheten til barnehagen.
 På uteleikeplassen har vi blant annet sand, gress, asfalt, ulent terreng og bålplass. Det er bla. tilrettelagt for lesestund, tegning, leik med vann, jord, ball og sykkel.
Rett utenfor gjerdet har vi Kulturminneparken med turmuligheter, gravhauger og sauer om sommeren.

Vi skal
....tilrettelegge det fysisike miljøet inne slik at de gir mulighet til utforskning og leik.
Noen rom er konstante gjennom hele barnehageåret. Mens andre blir forandret med utgangspunkt i barnas initiativ – det kan være sjørøverskip, puterom, jungel og snekkerverksted.

Åpningstiden vår er : 07.30-17.00

12.01.2011