Sommerfest i barnehagen vår

Barnehagen hadde også i år en sommerfest. Det var da feiring av de to som skal over til skolen og ellers underholdning av barna. Sanger og dramatiseringer av eventyr sto på programmet

Årets sommerfest ble gjennomført med stor glede og masse forventninger fra barna. I år hadde vi bestemt å dramatisere to eventyr for foreldrene. Prinsessen på erten og De tre bukkene bruse. Barna er blitt flinke til å formidle eventyr, så dette må de vise. Alle barna hadde hver sin rolle. De fikk selv velge hva slags klær de ville bruke. Vi var så heldige å få hjelp til litt sminking av sfo. Barna var så flotte, og de var veldig stolte over sminken og kostyme.

Eventyrene ble flott gjennomført, de snakket høyt og tydelig. Etter å ha dramatisert eventyrene hadde vi fire sanger.

De barna som skal slutte i barnehagen hadde valgt hver sin sang. På slutten ble det delt ut permer og cd med bilder av barna til de som skal slutte. Dette blir spennende å beskue for store og små.

Vi var heldige å ha fint vær, og stemningen var på topp hos store og må. Det ble grilling, kaffe, kake og selvsagt is til alle barna.

11.06.2012
31.10.2012