Gårdsbesøk i Somdalen

Under lammingen valgte vi å dra til Somdalen for å se på dyr. Vi så kuer, okser og kalver, vær, lam og søyer. I tillegg fikk vi kjøre hest og kjerre til stor fornøyelse for barna, spesielt moro var det når hesten travet.

Selv om det duskeregnet litt så var det ingen sure miner hos noen av barna, de så ut til å storkose seg. Etter å ha sett på de ulike dyrene havnet vi på en gård hvor det var kopplam som barna kunne gå ut og inn til som de ville. Mange av barna var mye inne i stallen hos disse. Barna fikk også lov til å være med å stelle en shetlandsponni, som de fikk ri på.  For noen av barna var dette virkelig gøy, og det ble mange turer på hesteryggen for disse.

Mellom alle ulike aktivitetene ble det tid til grilling av pølser og vi hadde med boller som vi kunne kose oss med.

Det var veldig hyggelig at de fleste foreldrene kunne være med.

22.05.2012
01.11.2012