Hvorfor velge Heggen?

Store uteområder
Vi har nyopparbeidede lekeområder rundt barnehagen med to husker og to sandkasser, sklie, gynge, lekebil og klatrestativ, samt store grønt- og sykkelområder som innbyr til aktivitet.

Store inneområder
Vi har godt med tumleplass til grovmotoriske leker og rom for uforstyrret lek i grupper, og ikke minst;vi har egen gymsal.

Positivt og romslig nærmiljø
Vi har rause naboer med husdyr vi kan besøke og lavvo som vi kan benytte. Vi har flotte akebakker og skiløype i umiddelbar nærhet.

Kort avstand
Du bruker kun 10 min fra bybrua med nye Rv 7, og du slipper rushtid i sentrum.

Hjerterom for foreldre og barn
Du og ditt barn blir tatt på alvor når barn og foreldre trygges gjennom godt samarbeid til beste for barnet ditt. Hos oss er det tid til rolig lek, nærhet og kos, i tillegg kan vi tilby store og gode muligheter for fysisk utfoldelse i trygge omgivelser.

Dersom du har spørsmål eller synes vårt tilbud passer deg og ditt barn, kontakt oss gjerne Aase K. L. Fremgård

07.02.2013
22.02.2013