Spedbarnstreff - Meetingplace for infants's parents

Har du små barn som ikke går i barnehage? Ønsker du å møte andre fremmedspråklige foreldre? Bli med på spedbarnstreff på biblioteket tirsdager kl. 11. ***** Are you at home with small children? Join us at the library Tuesdays at 11am.

Baby retter tunge

Tirsdager fra 22. august starter vi opp igjen med spedbarnstreff i Ringerike bibliotek. Dette er en gylden mulighet til å møte andre foreldre som er hjemme med små barn. Målgruppen er i første rekke fremmedspråklige foreldre, men alle ser selvsagt velkommen. Vi møtes klokka 11-12 på tirsdager og det er gratis adgang.

Spedbarnestreffes arrangeres som et samarbeid mellom Ringerike kulturskole og Ringerike bibliotek.

Tuesdays at 11am we invite parents with small children to join us at the library. Meet other parents who are at home with small children! Free entrance.

The arrangement is a collaboration between Ringerike Kulturskole and Ringerike bibliotek.

17.08.2017
17.08.2017