Gå til innhold Gå til søk

Utbygger for skolen på Benterud er valgt

Ringerike kommune har valg HENT as som entreprenør for å bygge den nye skolen i Hønefoss sør, på Benterud. Forslaget som er valg er tegnet av arkitektfirmaet Vis-a-vis med uteområde tegnet av Bjørbekk og Lindheim AS.

Det er fem entreprenører med arkitekter og landskapsarkitekter som har deltatt i en anbudskonkurranse om bygging av ny skole på Benterud. Vinnerforslaget er valgt av en evalueringskomite. Forslagene er vurdert ut i fra funksjonalitet og innspill fra mange ulike brukergrupper.

Vinnerforslaget fra HENT oppnådde høyest score og er dermed valgt som samarbeidspartner for videre planlegging og bygging av skolen.

Mottoet for forslaget er «Meanderrede», som betyr en vid sving i et elveløp gjennom flatt landskap.

Detaljprosjekteringen av den nye skolen starter i høst som et samspill mellom brukergrupper og entreprenøren med sine samarbeidende arkitekter.

Kommunestyret skal ta endelige stilling til oppstart av byggingen i januar 2017 og skolen skal etter planen stå klar til innflytting 1. januar 2019.

Meanderrede

Meanderrede

Meanderrede

Publisert
07.06.2016
Sist endret
07.06.2016

Kontakt oss

Ringerike kommune

Besøksadresse
Servicetorget 
Osloveien 1, 3511 Hønefoss 

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postadresse
Postboks 123 Sentrum

3502 Hønefoss

Telefon: 32 11 74 00
Telefaks: 32 12 50 30

Ansattes telefon og epost

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin


In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Nettredaktør: Evi Mathilassi Lien    Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk