Kommuneplanens arealdel - høring og offentlig ettersyn

I henhold til plan- og bygningsloven § 11-14 legges forslag til kommuneplanen for Ringerike kommune ut til høring og offentlig ettersyn etter 1. gangs behandling i Formannskapet 25.04.2017 behandling nr. 20/17.

Forslag til arealdel angir gjennom plankartet ønsket arealutvikling i årene som kommer, frem til 2030.  Kommuneplanbestemmelsene foreslår rammer og betingelser for ny arealbruk. I tillegg viser kart og bestemmelser også viktige hensyn som må ivaretas ved disponering av arealene. Nye utbyggingsområder som er lagt inn framkommer av planbeskrivelsen. Konsekvenser av planforslaget omtales i planbeskrivelsen.

Kommunedelplaner for Ådalsfjella og Krakstadmarka har egne kart og bestemmelser som også ligger tilgjengelige på kommunens nettsider under kommunedelplaner. Det vil bli annonsert eget opplegg for medvirkning og informasjon på Ringerike kommunes nettside og i kommunens lørdagsannonse.

Merknader til kommuneplanen kan rettes til Ringerike kommune, Areal- og byplankontoret, postboks 123, sentrum, 3502 Hønefoss – innen 25.08.2017.

De enkelte som kommer med merknader får ikke direkte tilbakemelding. Merknadene tas med og behandles i saken sammen med øvrige innkomne merknader. Hvordan tidligere merknader er blitt behandlet i saken fremgår av saksdokumentene.

Vedlegg:

1. Forslag til kommuneplankart Ringerike