Ikke ansatt i Ringerike kommune? – Slik melder du deg på til kurs og konferanse via KS læring

Logg inn i KS læring her.

Logg inn via ID-porten
Trykk «Logg inn» oppe i høyre hjørne og logger inn via ID-porten, for eksempel med BankID på mobil. Du trenger ikke legge inn detaljer i din profil.

Finn kurs via søkefeltet
Du kan søke etter kurs via i søkefeltet oppe til venstre. Skriv inn ord i kursets tittel eller kursbeskrivelse. Du kan bruke flere ord.

Hvis du får treff på ordene du brukte, vises en liste med kurs, og du klikker på tittelen for å komme til kursets startside.

Finne kurs via katalogen
Du finner kurskatalogen ved å trykke «Katalog». Katalogen til KS Læring er delt i to, en fellesdel med temaer og en del med kursområdene til de enkelte kommuner og fylkeskommuner.

• Katalog > Finn kurs lar deg finne kurs fra en kursliste, og du kan avgrense treff via filtrene øverst, og så trykke knappen «Søk». Du kan klikke på kolonnetitlene for å sortere etter disse – klikk kolonnetittelen igjen for å sortere kolonnen i motsatt rekkefølge.
  • Katalog > Kurskategorier > Tema lar deg finne kurs etter tema.
  • Katalog > Fylke > Kommune lar deg finne kurs på kursområdet til kommunen.

Melde seg på kurs
Når du har funnet aktuelt kurs, trykk på knappen «Gå til påmelding» for å melde deg på. Du trenger ikke oppgi arbeidssted. Etter pålogging vil kurset være tilgjengelig for deg på «Min startside», som du finner ved å trykke på navnet ditt oppe til høyre etter innlogging.

Du vil få en e-post med bekreftelse på at du er påmeldt.

16.01.2017
18.01.2017