Verdens bokdag markeres 24. april

Ringerike bibliotek inviterer til kåseri og utstilling om Margit Sandemo, som fyller 93 år på verdens bokdag 23. april. Samme dag åpnes årets bokloppemarked.

Ringerike bibliotek hyller forfatteren Margit Sandemo og verdens bokdag med utstillingsåpning og kåseri om Sandemo mandag 24. april klokka 19.00.

Olav Norheim holder kåseriet "All makt til fantasien",  hvor han vil  fortelle om sine møter med Margit Sandemo og hennes forfatterskap. Inngang kr. 50,-. Les mer om kåseriet.

Loppemarked i biblioteket

Det blir stadig gitt ut ny og spennende litteratur og i biblioteket er det ryddet for å gjøre plass til denne. Det betyr at det er tid for loppemarked, så kom innom og gjør et kupp.

Loppemaredet varer fra 24. april til og med lørdag 29. april. Vi selger alle slags bøker og tidsskrifter for folk i alle aldre. Godbitene går først, så det er lurt å være tidlig ute.

18.04.2017
24.04.2017