Ønsker du lærlingplass?

Ringerike kommune vil fra sommeren/høsten 2017 tilby lærlingplass innen IKT Servicefag og helsearbeiderfaget.

Hvis du får lærlingplass, vil det bli opprettet en skriftlig lærekontrakt mellom deg og bedriften. Erfarne fagarbeidere vil stå for den praktiske opplæringen.

Du vil også få en instruktør som sammen med den faglige lederen skal ha ansvar for deg og din faglige utvikling. Instruktøren skal hjelpe deg slik at du blir kjent med arbeidsmiljøet og kollegaer, og hvordan oppgavene skal utføres.

Vi ønsker oss aktive lærlinger - både sosialt og faglig. Praktisk arbeid kombinert med teoretisk forståelse er viktig for at du skal ha mest mulig utbytte av læretiden.

Avlønning er 50 % av fagarbeiderlønn gjennom hele perioden. Avlønning skjer i henhold til Hovedtariffavtalen KS.

Søknadsfrist 15.02.17.

Skriv en kort søknad og fortell litt om deg selv. Det er ikke nødvendig å bruke kommunens søknadsskjema. Legg ved CV, kopi av attester og evt. tidligere vitnemål, samt utskrift av terminkarakterer for dette skoleåret. (Elever som søker lærlngeplass kan ikke benytte kommunens elektroniske søknadsskjema.)

Har du spørsmål, kontakt Nita Vørner Bjerke, tlf. 959 18 506.

Søknad sendes til:

Ringerike kommune