VÅR-konferansen 2017

- 26. april kl. 0900-1500 på Byscenen. Tema for konferansen er "Aktivitet for alle".

Jobber du  med folk? - innen pleie og omsorg, i barnehage eller skole, i barnevernet eller innen psykiatrien?

Da er VÅR-konferansen noe for deg! Bli med på en dag med fokus på utvikling og kvalitetsforbedring. Dagen fylles med gode eksempler fra våre egne tjenester og et kjempespennende og engasjerende foredrag ved Jørgen Skavlan.

Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder og debattant. Han ble kåret til årets almenelege i 2010 og ble i 2011 regnet blant de 20 mektigste i Helse-Norge  av "Dagens Medisin.  Skavlan  har gitt ut flere bøker.

Vårkonferansen holdes på Ringerike kultursenter, Byscenen, og er et samarbeid mellom Ringerike kommune og Ringerike frivilligsentral.  Kornferansen starter kl. 0900 og varer til kl. 1500. Dørene åpner kl. 0830. Det serveres enkelt lunsj og det er ingen deltakeravgift.

VÅR-konferansen er for ansatte i Ringerike kommune og andre inviterte,  og det er påmelding innen 18. april.

Påmelding for ansatte i Ringerike kommune gjøres i den nye kompetanseportalen. Første gang man bruker portalen må arbeidsted registreres.

Andre inviterte som ønsker å delta må logge inn  i  KS Læring via ID-porten for påmelding. Brukerveiledning finnes her.

Trenger du hjelp til påmelding - send en e-post til evi@ringerike.kommune.no

Har du spørsmål om konferansen? Ta kontakt med Bjørg Nordanger via e-post  bjorg.nordanger@ringerike.kommune.no eller på  tlf. 32 11 75 93.

VÅR konferansen 2017

09.01.2017