Driver din organisasjon aktiviteter som passer for nye innvandrere?

Onsdag 14. juni kl. 19.00 inviteres representanter for aktuelle organisasjoner og foreninger til møte på rådhuset. Her får du informasjon om kommunens arbeid med flyktninger og innvandrere og du får mulighet til å presentere ditt tilbud.

Mange nye innvandrere i kommunen opplever det som vanskelig å orientere seg i fritidstilbud. Vi vet at mange lag og foreninger har gode tilbud som passer for innvandrere og vi ønsker med dette å skape dialog med representanter for disse. Vi ønsker å:

a)      Få en oversikt over tilbud som passer godt for nye innvandrere i kommunen.

b)      Prøve å få til en mer samordna markedsføring av disse tiltakene.

c)      Kanskje vi kan få til mer samarbeid på tvers av organisasjonene?

Agenda for møtet

• Info om Ringerike kommune sitt arbeid med innvandrere og flyktninger.
  • Kort presentasjon av frivillige organisasjoner: hvilke tilbud har din organisasjon som passer for innvandrere?
  • Idemyldring: Kan noen av tilbudene samordnes?
  • Videre samarbeid: Møter en gang i året mellom kommunen og frivillige organisasjoner?

Påmelding til Kristin Imsgard: kristin.imsgard@ringerike.kommune.no snarest. Ved spørsmål kontakt avdelingsleder ved Læringssenteret Kaja A. Hultgren på tlf. 920 305 54

Møtet holdes i Rettssal 1 på rådhuset i Osloveien 1. Møtet varer til ca kl. 21.00.

Velkommen!

Last ned invitasjonen her.

13.06.2017
14.06.2017